Andělská povidla z Rajhradu

Povidla jako od babičky! Velmi jednoduchý recept bez chemie a náhražek od naší posluchačky Lady Hamerníkové.

Budete potřebovat:
1 kg švestek
1,10 až 1,30 kg cukru krystal
kůra z 1 citronu
2 kávové lžičky skořice
100 ml vody

Jednoduchý postup:
1. Švestky vypeckujeme a pomeleme v mlýnku na maso.

2. Vše vaříme na mírném ohni 8 až 10 hodin.

Poslechněte si pohodlně celý recept, který získal hlavní cenu o nejlepší andělskou marmeládu.

  • Poslechněte si pohodlně celý recept, který získal hlavní cenu o nejlepší andělskou
    marmeládu.
    " style="">
    Poslechněte si pohodlně celý recept, který získal hlavní cenu o nejlepší andělskou
    marmeládu.
    " style="">
    Poslechněte si pohodlně celý recept, který získal hlavní cenu o nejlepší andělskou
    marmeládu.
0:00
/
0:00