Český rozhlas Pohoda startuje pořad Pohodová hodinka

26. leden 2022

Digitální stanice Český rozhlas Pohoda nasazuje do svého vysílání od pondělí 31. ledna nový blok Pohodová hodinka. Do programu bude nasazen pravidelně vždy mezi třináctou a čtrnáctou hodinou a přinese hudební proud bez živého moderátora.

Pořad Pohodová hodinka bude formátově výběrem toho nejlepšího z hudebního archivu za posledních přibližně padesát let. Posluchači se mohou těšit na výběr toho nejlepšího od autorů a interpretů z převážně tuzemské scény. Program v tomto případě hovoří doslova o „nejkrásnějších písničkách“. V pondělí 31. ledna bude pořad zasazen mezi polední Četbu a odpolední Nostalgické muzeum Ondřeje Suchého.

Český rozhlas Pohoda, který obohatil programovou nabídku veřejnoprávního rádia od podzimu loňského roku, lze naladit v celé řadě distribučních kanálů. Kromě multiplexu ČRo DAB+ jde také o DVB-T2 multiplexu 21 České televize, vybrané operátory placených telekomunikačních služeb a pochopitelně také prostřednictvím portálu mujRozhlas. K dispozici je přes webový prohlížeč, v mobilní aplikaci i Smart TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související