Hokejisté Mory vrátili Plzni úder téměř stejnou mincí. Rozdrtili ji díky nebývale úspěšným přesilovkám

8. leden 2024 09:44

Hokejisté Olomouce dokonale oplatili Plzni středeční vysokou porážku 0:8 a stejného soupeře v neděli doma deklasovali 7:3.

Čtyřmi body a parádním večerem se pod vysoké vítězství podepsal olomoucký útočník Lukáš Nahodil, který zápas jako odvetu středečního debaklu neviděl, spíše si oddychl, že tým získal plný počet bodů.

„Povedlo se, ale myslím, že nikomu nešlo o to dát Plzni sedm gólů. Šlo o tři body, které se počítají a to je hlavní,“ pochvaloval si olomoucký útočník Lukáš Nahodil, který se na výhře 7:3 proti Plzni podílel dvěma góly a čtyřmi body.

Olomouc měla před tímto zápasem nejhorší přesilovkovou bilanci ze všech týmů, proti Západočechům ale nasázela nebývalých pět přesilovkových gólů, a Nahodil potvrdil, že to nebyla náhoda.

„Měli jsme k tomui mítink, něco jsme si řekli. Nemyslím si, že by nám to v nich předtím úplně nešlo, akorát jsme nedávali góly,“ uvedl autor dvou přesilovkových gólů.

Co řekl o souhře s Janem Káňou? Jak si užil pozápasovou děkovačku se synem? Nejen to si poslechněte ve výše přiloženém audiu.

Chcete mít zprávy (nejen) z vašeho kraje pořád při ruce? Odebírejte Zprávy ČRo Olomouc ve svých podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

autor: Adam Kodet
Spustit audio