Kulinářský speciál Universa

19. červen 2012

Že se akademický pořad nemůže věnovat jídlu? V Universu jsme v úterý večer dokázali opak. Do studia dorazily Karol Hošek z blogu Vývařovna a Jana Stehlíková z Foodies Clubu VŠE.

Kdo trpělivě poslouchal, mohl si z úterního vysílání odnést hned dva unikátní recepty. Karol odhalila tajemství své polévky, Jana pak přihodila recept na dezert. Nejen vaření se ovšem věnoval rozhovor Universa.

S Karol Hošek jsme si v úterý večer povídali o specialitách a článcích jejich napůl recesistického blogu Vývařovna a také o jejím vztahu k jídlu, českých úletech i kvalitě pražských menz, které nemají, jak možná sami víte, příliš dobrou pověst.

Také Jana Stehlíková přidala své zážitky z menzy VŠE a zároveň představila studentský Foodies Club, který už tři měsíce sdružuje gastronomické nadšence nejen z ekonomky. Tahle skupina se společně chodí bavit jídlem, i se ho učí vařit. Takže, vzhůru k plotnám (a poslechu záznamu Universa)!

Rozhovor s Karol Hošek z blogu Vývařovna a Janou Stehlíkovou z Foodies Clubu VŠE

  • Rozhovor s Karol Hošek z blogu Vývařovna a Janou Stehlíkovou z Foodies
    Clubu VŠE
    " style="">
    Rozhovor s Karol Hošek z blogu Vývařovna a Janou Stehlíkovou z Foodies
    Clubu VŠE
    " style="">
    Rozhovor s Karol Hošek z blogu Vývařovna a Janou Stehlíkovou z Foodies
    Clubu VŠE
0:00
/
28:57
autor: Pavel Cyprich

Nejposlouchanější

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.