Tatarský biftek
Recept pro dnešní den od šéfkuchaře Kolkovny Martina Faltuse.
Ingredience:
- Hovězí svíčková nebo roštěná - 0,2 kg
- Jemně nasekané kapary - 1 lžička
- Nadrobno nakrájená cibule - ½ ks
- Hořčice - 1 lžička
- Kečup - 1 lžička
- Sůl
- Pepř
- Mletá paprika
Postup:
- Očištěné a tuku zbavené maso umeleme na masovém strojku
- Přidáme všechny ostatní ingredience a promícháme
- Mažeme na topinky s česnekem
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor


Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.