Skořicová zmrzlina s medem
Recept pro dnešní den připravil šéfkuchař restaurace Casserol Pavel Kyzr. Připravit zmrzlinu s možná trochu neobvyklou příchutí je úplně snadné.
Suroviny:
250 ml smetany ke šlehání
125 ml bílého jogurtu
2 žloutky
podle chuti medu (asi 4 lžíce)
lžičku skořice
Postup:
1. Nejprve vyšlehejte žloutky s medem a skořicí do pěny.
2. Vedle pak vyšlehejte šlehačku, vmíchejte do ní opatrně jogurt a žloutky s medem a skořicí a dejte mrazit.
3. Čas od času promíchejte, aby zmrzlina byla načechraná a jemná.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor


Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.