Skořicová zmrzlina s medem
Recept pro dnešní den připravil šéfkuchař restaurace Casserol Pavel Kyzr. Připravit zmrzlinu s možná trochu neobvyklou příchutí je úplně snadné.
Suroviny:
250 ml smetany ke šlehání
125 ml bílého jogurtu
2 žloutky
podle chuti medu (asi 4 lžíce)
lžičku skořice
Postup:
1. Nejprve vyšlehejte žloutky s medem a skořicí do pěny.
2. Vedle pak vyšlehejte šlehačku, vmíchejte do ní opatrně jogurt a žloutky s medem a skořicí a dejte mrazit.
3. Čas od času promíchejte, aby zmrzlina byla načechraná a jemná.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor


Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.