Kokosový kefír podle receptu Filipa Říhy
Probiotický nápoj, který Vám dokonale zpříjemní trávení. Vyhnete se všem alergenům a posílíte tělo pomocí zdravých kokosových tuků, minerálů a antioxidantů. Recepty pro vás tentokrát připravil Filip Říha, spoluzakladatel a spolumajitel společnosti FreshBedýnky.
Ingredience:
kokosové maso a voda ze 2 mladých kokosů
probiotika (2 kapsle nebo 1 g prášku)
Postup:
1. Rozmixujte a nechte 3-12 hodin v teple (ideálně při 35 stupních, v troubě, sušičce či na topení).
2. Ochutnávejte, až vám bude vyhovovat kyselost. Pak vypijte.
3. Uskladněte v lednici po 8 dní.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor


Zmizelá osada
Dramatický příběh viny a trestu odehrávající se v hlubokých lesích nenávratně zmizelé staré Šumavy, několik let po ničivém polomu z roku 1870.