Táborák v Kersku nebo ticho v divadle, audioportál mujRozhlas nabízí nově i formát Slow radio

18. leden 2022

Český rozhlas rozšířil nabídku audioportálu mujRozhlas o formát Slow radio, tzv. pomalého rádia. Jde o unikátní audiogalerie zvukově jedinečných okamžiků. Na nové zvuky se posluchači mohou těšit každý týden. Aktuálně je k dispozici deset tematických prostředí.

Slow radio neboli pomalé rádio přináší unikátní záznamy křehkých okamžiků v životech lidí. Poslouchejte pomalé odpoledne v Kersku, rušnou ulici v Koreji nebo východ slunce v podkroví rozestavěného domu. Audioportál mujRozhlas se tímto projektem připojuje k celosvětovým oslavám narozenin umění, o kterých je možné najít další informace na webu Českého rozhlasu Vltava.

„Audioportál mujRozhlas.cz si klade za cíl nabídnout něco k poslechu opravdu pro každého. Teď nabízíme obsah i pro ty, co si chtějí jen tak odpočinout u ambientních zvuků, hledají příjemné pozadí pro práci nebo se chtějí jen tak potěšit zajímavými zvukovými momenty. S naším slow radiem máme velké plány,“ uvedla pro portál Digitální rádio šéfproducentka portálu mujRozhlas Anna Vošalíková.

autor: lukpo
Spustit audio

Související