Fotbal živě! Radiožurnál Sport vysílá vybrané zápasy. Podívejte se na program přenosů

3. květen 2024, aktualizováno

Základní část nejvyšší domácí fotbalové soutěže je minulostí a o prvním květnovém víkendu startuje nadstavbová fáze. O titul zabojují Sparta se Slavií. To skupina o udržení je hodně zamotaná a nabídne také zajímavou podívanou. V sobotu i v neděli náš program začíná v 15 hodin. Tak si nás nalaďte a užijte si našlapaný fotbalový program. V přímém přenosu uslyšíte duely Slavie proti Ostravě a Slovácka proti Spartě.

Sobota 4. května, 18.00

Skupina o titul: Slavia - Ostrava

Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského budou v nadstavbové fázi dohánět čtyřbodové manko na pražskou Spartu. Už v duelu proti Ostravě si tak nemohou dovolit žádnou ztrátu. Naopak Ostrava se bude snažit udržet čtvrtou příčku, která zaručuje účast v pohárové Evropě.

Ostatní sobotní zápasy od 15.00:

Skupina o udržení - České Budějovice - Bohemians, Jablonec - Karviná a Pardubice - Zlín

Neděle 5. května, 18.00

Skupina o titul: Slovácko - Sparta

Šesté Slovácko se na úvod nadstavby utká s vedoucí Spartou. Pražané v Uherském Hradišti často nevyhrávají, ale nyní chtějí udržet náskok před rivalem ze Slavie. Jak se jim to povede? Poslouchejte v přímém přenosu na Radiožurnálu Sport. 

Ostatní nedělní zápasy od 15.00:

Skupina o Evropu - Hradec Králové - Olomouc, Teplice - Liberec

Skupina o titul - Plzeň - Mladá Boleslav

Nenechte si ujít skvělou fotbalovou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související

Sledujte nás